Villkor och föreskrifter

1. Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. 


2. Betalningssätt - Faktura

Betalning sker via Faktura som skickas genom Frilans Finans. För att betala fakturan måste du vara över 18 år. Fakturan går att betala med swish (du behöver då ange mobilnr då fakturan skickas som sms) eller som vanlig faktura som skickas till email.


3. Leverans

Våra normala leveranstider är 1 - 2 veckor.  Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) kan du kontakta mig på kontakt@evelinaliart.se


4. Reklamation

Jag besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så kan du kontakta mig på kontakt@evelinaliart.se5. Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.


6. Personuppgifter

Genom att handla hos Evelinaliart accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. De personuppgifter vi kan få tillgång till är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. 

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör, i detta fall Frilans Finans. 
De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Faktura. För att betala med faktura behöver du ange namn, adress, mobilnr och email adress.

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.

  • De fraktbolag vi samarbetar med är: Dhl, Postnord.